Tarieven

Onderstaande prijzen zijn per sessie en inclusief btw. Het totaalbedrag kan via een betaalverzoek of contant (en gepast!) voldaan worden.       


   – reiki behandeling | 80,00 euro      

   – holistisch consult | 80,00 euro     

   – coachingsgesprek | 80,00 euro     

   – afstandsbehandeling | 25,00 euro      


Tarief voor werkgevers

Een holistisch coach-traject voor uw werknemer bestaat uit 5 consulten, gedurende 5 weken. De werknemer heeft dus elke week een consult van 75 minuten. De kosten van het gehele traject bedraagt 750,00 euro exclusief btw. Indien gewenst kan er na afloop van het traject nog een extra consult voor 150,00 euro (excl. btw) worden bijgeboekt.


Annulering 

Afspraken kunnen tot 24 uur voor aanvang van de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Je kunt annuleren via het reserveringssysteem, maar je mag mij uiteraard ook een e-mail sturen. Indien je na deze periode annuleert of niet op de afspraak verschijnt ben ik genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen.

In het belang van mijn cliënten, mijzelf en de voortgang van de praktijk verzoek ik je om
  niet te komen wanneer je: Covid-klachten hebt, korter dan 2 weken van Covid hersteld bent, of mensen in je omgeving hebt die mogelijk besmet zijn.


Vergoeding

Zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor complementaire geneeskunde vaak niet. Een coachingstraject kan soms wel door de werkgever worden gefaciliteerd, om ziekteverzuim te voorkomen of re-integratie te bespoedigen. Overleg dit eventueel met je zorgverzekeraar en/of leidinggevende.


Privacy

Zonder toestemming worden er geen gegevens aan derden verstrekt. Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te laten corrigeren of te verwijderen. Praktijk Livity neemt de bescherming van gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies en/of onbevoegde toegang tegen te gaan.


Disclaimer

Praktijk Livity is geenszins aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze website, de behandelingen of een bezoek aan de praktijk.

Alle behandelmethodes werken ondersteunend en zijn uitstekend te combineren met reguliere geneeskunde. Complementaire zorg vervangt nooit een medische behandeling, maar is daar wel een mooie aanvulling op. Raadpleeg bij verontrustende lichamelijke of psychische klachten dus altijd een arts.


Copyright

Foto’s en teksten op deze website mogen niet verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of in welke vorm dan ook gebruikt worden zonder (vooraf) schriftelijke toestemming.