Reiki behandeling

reiki behandeling


Reiki brengt onze energiebanen in evenwicht en versterkt het immuunsysteem. Een Reiki behandeling werkt niet alleen op de symptomen, maar behandeld lichaam en geest in zijn geheel. Hierdoor worden ook de achterliggende oorzaken van het probleem aangepakt.


Welke klachten kun je met Reiki behandelen?

 • hoofdpijn / migraine
 • rugpijn / artrose / reuma
 • spijsverteringsproblemen
 • buikpijn / menstruatieklachten
 • vermoeidheid / burn-out
 • concentratieproblemen
 • spanningen / stress / zenuwachtigheid
 • angsten / hyperventilatie
 • neerslachtigheid / depressie
 • onderdrukte gevoelens en emoties
 • rouwverwerking


Wat kun je tijdens een behandeling verwachten?

Tijdens een Reiki behandeling lig je met je kleding aan op de behandeltafel. Zorg voor makkelijke kleding en warme sokken. Ik leg mijn handen op verschillende plaatsen van je lichaam, volgens de handposities van het Usui Healing System. De energie stroomt via mijn handen jouw lichaam binnen.


De ervaringen van een behandeling zijn per persoon verschillend. Je kunt alleen diepe ontspanning ervaren, maar ook warmte, tintelingen, verdriet of lichte pijnprikkels. Dit zegt verder niets over de uiteindelijke werking van de behandeling.


Het is belangrijk om na de behandeling veel water te drinken, zodat negatieve energie en afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. In de eerste dagen kunnen ontlasting, urine en transpiratie dan ook sterker ruiken.


Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Het aantal behandelingen verschilt uiteraard per persoon. Bij langdurige klachten zijn (net als bij fysio) meerdere behandelingen nodig. Over het algemeen merk je na ongeveer drie behandelingen verbetering. Je voelt dan zelf aan of dit voldoende was of dat je meer behandelingen nodig hebt. Er zijn ook mensen die zichzelf maandelijks een Reiki behandeling cadeau geven; als een momentje van ontspanning en om eventuele klachten in de toekomst te voorkomen.


Wil jij een Reiki behandeling?

Reiki behandeling

60
minuten


reiki behandeling 

incl. voor- en nabespreking€ 50,00

Reiki uitgebreid

90
minuten
reiki behandeling aangevuld

met edelsteentherapie / 
chakra-healing

75,00Een behandeling in de praktijk of een afstandsbehandeling?

Een Reiki behandeling kan ook op afstand gegeven worden. Dit is ideaal voor mensen die door drukte, ziekte of ouderdom niet naar de praktijk kunnen komen. Je zorgt dan thuis, op het afgesproken moment, voor een rustige omgeving. Een afstandsbehandeling heeft dezelfde voordelen als een normale behandeling.


Reiki werkt ondersteunend en kan naast reguliere zorg ingezet worden. Het vervangt echter nooit een behandeling van een deskundig arts. Bij aanhoudende klachten is het dus raadzaam om je huisarts te bezoeken.