Wat is mindfulness?

Mindfulness is een bewustzijnsleer uit het Boeddhisme. Het leert je om bewust in het HIER en NU te zijn; te leven in het moment.


Waarom is het belangrijk om bewust te leven?

Je herkent vast de momenten dat je vanuit je automatische piloot functioneert? Je bent dan zo verloren in gedachten dat het leven voorbij vliegt, zonder dat je je er bewust van bent. Je laat je waarschijnlijk regelmatig verleiden tot gedachten over de toekomst of het verleden. Hierdoor vergeet je echter te genieten van vandaag. We piekeren soms zelfs over zaken die waarschijnlijk nooit gaan gebeuren en dit kost onnodige energie en veroorzaakt stress.

Door mindful in het leven te staan krijg je meer vertrouwen in de toekomst. Je zult ervaren dat jij je gedachten niet bent, maar slechts de waarnemer bent. Hierdoor kun je het leven gaan accepteren zoals het zich aandient. Loslaten wat je wilt, helpt je om te krijgen wat je nodig hebt.


Wat leer je tijdens deze training?

Tijdens deze cursus leer je je automatische piloot herkennen en word je je bewuster van je gedachten. Hoe kun je problemen het hoofd bieden met een open, nieuwsgierige en compassievolle houding? Hoe kun je meer van ‘de kleine dingen in het leven’ genieten en dankbaarheid voelen?

Deze e-training bestaat uit verschillende korte en simpele oefeningen. Op deze manier kun je thuis en in je eigen tempo oefenen, zonder dat tijdsdruk een belemmerende factor hoeft te zijn.

De komende 10 dagen ga jij dus ervaren wat mindfulness nu eigenlijk is en wat het aan jouw leven kan toevoegen.


Hoeveel kost de mindfulness e-training?

Deze 10-daagse mindfulness e-training kost je eenmalig slechts 29,95 euro.

Ik hanteer deze lage prijs zodat iedereen de mogelijkheid heeft om bewuster en rustiger in het leven te staan. Mocht dit bedrag voor jou (door omstandigheden) op dit moment toch niet haalbaar zijn, neem dan even contact met me op.

Ben jij ook toe aan een mindful leven? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang je van mij een betaalverzoek. Na de betaling krijg je de 10-daagse online mindfulness e-training per email toegezonden. 

Ja, ik wil de mindfulness e-training ontvangen. Stuur mij een betaalverzoek van 29,95 euro.