Mindfulness online training


Mindfulness is een bewustzijnsleer uit het Boeddhisme, het leert je in het HIER en NU te zijn. Leven in het moment.


Waarom zou je meer in dit moment moeten leven?

Als je bewust in het leven staat en met aandacht kijkt, blijft er minder ruimte over om te piekeren. We zijn soms zo verloren in gedachten dat het leven aan ons voorbij gaat zonder dat we er bewust van zijn.


We laten ons verleiden tot gedachten over de toekomst of het verleden. Hierdoor vergeten we te genieten van vandaag. We piekeren zelfs over zaken die waarschijnlijk nooit gaan gebeuren en dat kost onnodig energie.


Mindfulness leert je om meer vertrouwen te hebben in de toekomst. Je gaat het leven accepteren zoals het zich aandient. Door los te laten wat we willen, krijgen we vaak wat we nodig hebben…


Wat leer je tijdens deze e-training?

Tijdens deze cursus leer je je automatische piloot herkennen en word je je bewuster van je gedachten. We hebben per dag gemiddeld 50.000 gedachten waarvan meer dan de helft negatief zijn.


Het is de bedoeling dat je je gedachten, zonder oordeel, gaat observeren. Je zult dan merken dat jij je gedachten niet bent. Gedachten komen en gaan, zonder dat je ze hoeft te geloven en zonder dat je in actie hoeft te komen.


De komende tien dagen ga jij ervaren wat mindfulness is en hoe het je leven positief kan beïnvloeden. Door regelmatig te oefenen zul je je bewustzijn meer gaan ontwikkelen. Dit kan gewoon bij jou thuis en in je eigen tempo.


Deze e-training bestaat uit korte en simpele dagelijkse oefeningen, waardoor ook tijdsdruk geen belemmerende factor hoeft te zijn. Het is daarbij belangrijk om je te realiseren dat je ook met kleine stapjes een doel kunt behalen.


De mindfulness e-training ontvangen?

Deze online cursus is te bestellen voor slechts 24,95 euro. Vul onderstaand formulier in en ik stuur je een betaalverzoek. Zodra de betaling is ontvangen krijg jij de e-training (.pdf) per mail toegezonden.
AANVRAAGFORMULIER MINDFULNESS E-TRAINING


- Ja, ik ontvang graag per e-mail de tiendaagse mindfulness e-training
- Ja, stuur mij een betaalverzoek van 24,95 euro via bovenstaand e-mailadres