mindfulness online training

mindfulness training


Mindfulness is een bewustzijnsleer uit het Boeddhisme. Mindfulness leert je in het hier en nu zijn; leven in het moment.


Waarom zou je meer in dit moment moeten leven?

Door bewust in het leven te staan en met aandacht te kijken, blijft er minder ruimte over om te piekeren. Je herkent vast de momenten dat je op ‘automatisch piloot’ functioneert? We zijn dan zo verloren in onze gedachten dat het leven voorbij vliegt, zonder dat we hiervan bewust zijn.


Door mindful te leven kun je je gedachten, zonder oordeel, gaan observeren. Je zult dan merken dat jij je gedachten niet bent; gedachten komen en gaan. Je hoeft ze niet te geloven en je hoeft ook niet altijd in actie te komen. Hierdoor zul je minder vaak in vervelende situaties terechtkomen en uiteindelijk dus ook minder stress gaan ervaren.


Wat leer je tijdens deze e-training?

Deze e-training geeft je de mogelijkheid om de komende tijd te gaan experimenteren met mindfulness. Via verschillende oefeningen ga je ervaren wat een mindfull leven voor jou kan betekenen. Daarnaast zorgen ook de ontspanningsoefeningen voor het reduceren van stress.


Ik heb de oefeningen kort en simpel gehouden, zodat tijdsdruk geen belemmerende factor hoeft te zijn. Je kunt deze training thuis en in je eigen tempo uitvoeren. Je zult hierdoor gemotiveerd blijven en merken dat je ook met kleine stapjes een doel kunt bereiken.


Na deze tiendaagse training zul je vaker in het ‘hier en nu’ zijn, je herkent je ‘automatische piloot’ beter, je bent je bewuster van kleine dingen en ervaart het verschil tussen denken en waarnemen.


Ik hoop dat ook jij dan geïnspireerd bent om mindfulness een permanente plek in je leven te gaan geven.


De mindfulness e-training ontvangen?

De e-training is te bestellen voor slechts 19,95 euro. Na het invullen van onderstaand formulier ontvang je een betalingsverzoek. Zodra de betaling is ontvangen krijg je de cursus per mail in pdf-formaat toegezonden.

aanvraagformulier mindfulness e-training


- Ja, ik ontvang graag de 10-daagse Mindfulness e-training.
- Ja, stuur mij een betaalverzoek van 19,95 euro via bovenstaand e-mailadres.3 thoughts on “mindfulness online training

  1. Ik heb de cursus gevolgd en vond het een hele mooie cursus!
    Duidelijke uitleg en goed opgebouwd.
    Veel inzicht gekregen en geleerd.
    Dank je Claudia.

Reacties zijn gesloten.