Reiki afstandsbehandeling

reiki-afstandsbehandeling


Een Reiki-afstandsbehandeling wordt gegeven zonder dat de gever en ontvanger fysiek bij elkaar aanwezig zijn. Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen als een normale behandeling in de praktijk.


Wil jij een Reiki afstandsbehandeling ontvangen?

Om een Reiki-afstandsbehandeling te ontvangen kun je onderstaand formulier invullen. Je kunt hierop eventuele klachten omschrijven en je volledige voor-, achternaam en woonplaats invullen. Ik vind het daarnaast fijn om met een pasfoto te werken, maar dit is niet perse nodig. Na ontvangst van de betaling spreken we een dag en tijdstip af.


Hoe werkt een afstandsbehandeling?

Op het afgesproken moment zoek jij een rustige plek op, waar je de energie ongestoord kunt ontvangen. Ga comfortabel zitten/liggen en ontspan je lichaam en geest. Ondertussen reinig ik mijn ruimte en steek een kaarsje voor je aan. Hierna maak ik op energetisch niveau contact en geef ik je op afstand een volledige Reiki-behandeling. Na ongeveer dertig minuten sluit ik de behandeling af door nog extra liefde en warmte naar je te sturen. Hierna verbreek ik onze energetische verbinding.


Na de behandeling is het erg belangrijk om veel water te drinken. Het kan zijn dat je tijdens de behandeling allerlei sensaties in je lichaam hebt waargenomen, maar het kan ook zijn dat je niets gemerkt hebt. Als je het fijn vindt mag je mij per mail laten weten wat je hebt ervaren tijdens de behandeling, maar dit hoeft niet.


De ontvangen energie zal overigens nog dagen doorwerken, wees in deze periode dus extra lief voor jezelf. Reiki werkt niet alleen op de symptomen, maar behandeld het lichaam en de geest in zijn geheel. Hierdoor worden ook de achterliggende oorzaken van het probleem aangepakt.


Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Het kan zijn dat je misschien meerdere behandelingen nodig hebt, maar dit voel jij het beste aan. Geniet gewoon van de ontvangen energie, de rest komt vanzelf…

.
.aanvraagformulier Reiki afstandsbehandeling


- Ja, ik ontvang graag een Reiki afstandsbehandeling.
- Ja, stuur mij een betaalverzoek van 25,00 euro via bovenstaand emailadres.(niet vereist)