mindfulness e-training


Mindfulness leert je in het hier en nu zijn; leven in het moment.

Door bewust in het leven te staan en met aandacht te kijken, blijft er minder ruimte over om te piekeren. Je herkent vast de momenten dat je op ‘automatisch piloot’ functioneert, we zijn dan zo verloren in onze gedachten dat het leven voorbij vliegt zonder dat we hier bewust van zijn.

Door mindful te zijn kun je je gedachten, zonder oordeel, gaan observeren. Je zult dan merken dat jij je gedachten niet bent; gedachten komen en gaan. Je hoeft ze niet te geloven en je hoeft niet altijd in actie te komen. Hierdoor zul je minder stress gaan ervaren.

Met deze training kun je de komende tien dagen gaan experimenteren met mindfulness. Door de verschillende oefeningen ga jij ervaren wat een mindfull-leven voor jou kan betekenen. Daarnaast zullen de ontspanningsoefeningen stress reduceren.

Ik heb de oefeningen kort en simpel gehouden, zodat tijdsdruk geen belemmerende factor hoeft te zijn. Je kunt deze training thuis en in je eigen tempo uitvoeren. Je zult hierdoor gemotiveerd blijven en merken dat je ook met kleine stapjes een doel kunt bereiken.

Na deze tiendaagse training zul je merken dat je vaker in het ‘hier en nu’ bent, je leert je ‘automatische piloot’ herkennen, je wordt bewuster van kleine dingen en ervaart het verschil tussen denken en waarnemen.

Ik hoop dat ook jij dan geïnspireerd bent om mindfulness een permanente plek in je leven te gaan geven.

De tiendaagse online mindfulness training is nu te bestellen voor slechts 19,95 euro. Door onderstaand formulier in te vullen ontvang je een betalingsverzoek. Na de betaling krijg je de cursus in pdf-formaat toegezonden.- Ja, ik ontvang graag de 10-daagse Mindfulness e-training.
- Ja, stuur mij een betaalverzoek van 19,95 euro via bovenstaand e-mailadres.


2 thoughts on “mindfulness e-training

  1. Ik heb de cursus gevolgd en vond het een hele mooie cursus!
    Duidelijke uitleg en goed opgebouwd.
    Veel inzicht gekregen en geleerd.
    Dank je Claudia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *