Roti kip kerrie

Roti kip kerrie


benodigdheden 4 personen:

8 kippenpoten
4 roti vellen
bosje kousenband
1 zak gesneden spitskool
1 zakje kruimige aardappels
1 zak grove uien
2 teentjes knoflook
4 eieren
1 bouillonblokje
massala
gemalen piment
sambal / cayennepeper
5-spice-powder

.

bereiding in wokpan:

– kook de eieren (en bak in een laagje olie de buitenkant krokant)
– kook de aardappelen beetgaar
– fruit de uien en bak de kippenpoten bruin in een wokpan
– voeg massala, bouillonblokje, 5-spice-powder, piment, cayennepeper en
sambal aan toe
– voeg spitskool en aardappelen toe
– breng alles eventueel verder op smaak
– laat dit sudderen tot je een papje krijgt
(te dik => water toevoegen / te dun => harder koken of maizena toevoegen)


* serveer met kousenband en roti-vellen

.
.