Pasta Blauwe Kaas

Pasta Blauwe Kaas


benodigdheden 4 personen:

zak penne of farfalle
gesneden kastanje-champignons
zak grof gesneden ui
2 teentjes knoflook
broccoli
kleine zak spinazie
grote blik zalm (optioneel)
cayennepeper
gedroogde oregano
1/4 bouillonblokje
blauwe kaas (Danablu Castello)
zakje geraspte pastakaas
stukjes walnoot (optioneel)

.

bereiding:

– snijd de broccoli in kleine roosjes (schil en snijd ook de stam in stukjes)
– kook de halve zak pasta in ruim water
– roerbak de ui en de knoflook tot deze bruin zijn
– voeg 1/4 bouillonblokje, snufje cayennepeper en theelepel oregano toe
– roerbak de broccoli even mee
– roerbak de champignons even mee
– voeg de zalm en schimmelkaas toe en roerbak dit mee tot de kaas gesmolten is
– roer de pasta door de saus

* Serveer op een laagje rauwe spinazie en bestrooi met kaas en walnoten

.
.