Kikkererwten-stoof

Kikkererwten-stoof


benodigdheden 4 personen:

4 naanbrood of rijst
2 zoete aardappels
zakje verse spinazie
zakje grof gesneden ui
grote pot kikkererwten
3 tenen knoflook
1 blikje tomatenblokjes
1 blikje tomatenpuree
1 runderbouillonblokje
1 eetlepel gedroogde tijm
2 theelepels kurkuma
1/2 theelepel cayennepeper
pakje kokosmelk



bereiding in hogedrukpan:

– schil de aardappels en snijd in dobbelstenen
– pers de knoflook en bak samen met tomatenpuree, bouillonblokje, kurkuma, cayennepeper en tijm op ‘saute-stand’
– voeg de tomatenblokjes, half pakje kokosmelk, kikkererwten, aardappels, spinazie toe
– laat dit 15 minuten op stand ‘beans’ op hogedruk stomen


* serveren met naanbrood of witte rijst

.