Kikkererwten-stoof

Kikkererwten-stoof


benodigdheden 4 personen:

2 grote zoete aardappels
3 teentjes knoflook
eetlepel gedroogde tijm
blikje tomatenblokjes
blikje tomatenpuree
pakje kokosmelk
zakje verse spinazie
grote pot kikkererwten
2 theelepels kurkuma
1/2 theelepel cayennepeper
1 runderbouillonblokje
4 naanbrood



bereiding in hogedrukpan:

– schil de aardappels en snijd in dobbelstenen
– pers de knoflook
– bak de knoflook samen met de tomatenpuree, bouillonblokje, kurkuma, cayennepeper en tijm op ‘saute-stand’
– voeg de tomatenblokjes, half pakje kokosmelk, kikkererwten en aardappels toe
– laat dit 15 minuten op stand ‘beans’ op hogedruk stomen
– voeg spinazie toe en laat dit nog 5 minuten stomen (stand ‘beans’ – hogedruk)



* serveren met naanbrood

.
.