Cheese Cake Raw
benodigdheden bodem:
100 gram amandelen
150 gram medjools dadels
snufje zout
benodigdheden vulling:
150 gram cashewnoten (geweekt)
50 gram amandelen (geweekt)
100 gram honing
paar druppels stevia
100 gram gesmolten kokosolie
sap van een citroen
1 theelepel vanillerasp
300 gram bosvruchten (vers of diepvries)
.
bereiding:
– bedek een kleine springvorm met bakpapier
– hak de amandelen in een keukenmachine fijn
– ontpit de dadels en hak deze met de amandelen mee, voeg een snufje zout toe
– bedek de springvorm met het dadel/amandelmengsel
– spoel vervolgens de cashewnoten en amandelen af, hak ze fijn in de keukenmachine
– voeg honing, stevia, kokosolie, vanille en citroensap toe
– giet de helft van dit mengsel in de springvorm
– voeg aan de andere helft de vruchten toe en meng dit tot een geheel
– giet het vruchtenmengsel in de springvorm
– leg een laagje vruchtjes over het geheel
– zet de taart in de vriezer om te stijven, daarna even in de koelkast
– de ideale temperatuur ligt eigenlijk tussen vriezer en koelkast in
.